Kapetan Vatrenih Luka Modrić vratio se u Madrid sa ozljedom

Četvrtak, 12. rujna 2019. 15:58 Napisao/la  SC

Za ozljedu aduktora predviđen je oporavak od dva tjedna te Modrić ne bi smio biti upitan za iduće reprezentativno okupljanje i utakmice protiv Mađarske u Splitu 10. listopada te Walesa u Cardiffu tri dana kasnije

Luka Modrić
Luka Modrić Foto: REAL MADRID

Najbolji hrvatski nogometaš i veznjak Real Madrida Luka Modrić ozlijedio je aduktor desne noge, objavili su iz kluba nakon liječničkog pregleda. 

Kapetan hrvatske reprezentacije vratio se u Madrid nakon ciklusa kvalifikacija u kojima je imao maksimalnu minutažu u obje utakmice Vatrenih.

Je li bio među onima s crijevnom virozom u Bakuu, nije poznato, ali vratio se u Real Madrid ozlijeđen.

Za ozljedu takvog tipa predviđeno je mirovanje od deset do 15 dana, ali još se čeka službena potvrda.

Kapetan Vatrenih Modrić trebao bi propustiti domaću prvenstvenu utakmicu protiv Levantea, gostovanje kod PSG-a u Ligi prvaka i Seville u prvenstvu te domaću utakmicu protiv Osasune, a upitan je za gradski derbi protiv Atlética na Wandi Metropolitano 28. rujna.

Ipak, Modrić ne bi smio biti upitan za iduće reprezentativno okupljanje i utakmice protiv Mađarske u Splitu 10. listopada te Walesa u Cardiffu tri dana kasnije.

Prije toga, Real ima i domaću utakmicu protiv Club Bruggea u Ligi prvaka (1. listopada) i Granade u La Ligi (6. listopada), pa će ga Zinedine Zidane moći polako vraćati u formu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.