Giovani Lo Celso produljio ugovor s Villarrealom uoči dvoboja s Hajdukom

Utorak, 16. kolovoza 2022. 17:11 Napisao/la  SC
Giovani Lo Celso
Giovani Lo Celso

Argentinski vezni nogometaš Giovani Lo Celso (26) i ove će sezone igrati za Villarreal nakon što je klub postigao sporazum s Tottenhamom o novoj posudbi, priopćio je Villarreal.

Lo Celso je prošle sezone igrajući na posudbi u Villarrealu upisao 21 nastup zabivši jedan gol, uz još jednu asistenciju. 

Argentinski reprezentativac je prošao liječničko testiranje u Villarrealu, a u ponedjeljak se priključio suigračima na zatvorenom treningu.

Villarreal se priprema za utakmicu posljednjeg pretkola Konferencijske lige koju će u četvrtak u 20.45 sati igrati protiv splitskog Hajduka.

Utakmica će se igrati u Valenciji, jer se na Villarrealovom stadionu odvijaju radovi.

Uzvrat će biti tjedan dana kasnije u Splitu.

Lo Celso je tijekom karijere igrao za Betis, Paris SG i argentinski Rosario Central.

Villarreal je prošle sezone stigao do polufinala Lige prvaka gdje ga je pobijedio Liverpool, no istovremeno je posustao u španjolskom prvenstvu zauzevši tek sedmo mjesto kojim je dobio pravo nastupa u Konferencijskoj ligi, natjecanju uspostavljenom prošle sezone.

 
Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.