Gerardo Martino tijekom predstavljanja demanitrao da je Messi posredovao njegovu dolasku

Petak, 26. srpnja 2013. 18:14 Napisao/la  SC

Iz istoga smo grada, dolazimo iz istog kluba Newell'sa, ali se osobno ne poznajemo, kazao je Martino

Gerardo Martino tijekom službenog predstavljanja u Barceloni nije mogao izbjeći pitanje o odnosu s obitelji Messi. Osim što su svi rođeni u Rosariju, obitelj Messi veliki je štovatelj Martinova rada što je Leo javno priznao:

 

- Iz istoga smo grada, dolazimo iz istog kluba Newell'sa, ali se osobno ne poznajemo. Nije istina da je Messi posredovao u mom dolasku! Messi će nastaviti igrati na istoj poziciji, on se mora osjećati ugodno na terenu kao do sada. Mislio da ću jednog dana trenirati Messija u Newell'su, ali ne u Barceloni, rekao je Martino.

 

Novi trener nije zaboravio bivšeg:

 

- Nažalost, znam da sam u Barcelonu došao u nesretnim okolnostima,  koristim priliku da Titu Vilanovi zaželim sve najbolje. Došao sam  da nastavim provoditi iste ideje, da rad uskladim sa stilom i igračima, da svojom osobnošću pridonesemo napretku cijele momčadi, rekao je Martino.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.