Gerard Pique praktično smijenio predsjednika, Ronaldu Koemanu ništa nije sporno

Petak, 23. listopada 2020. 14:43 Napisao/la  SC
Gerard Pique
Gerard Pique

Gerard Pique dignuo je tenzije u Barceloni uoči El Clasica:

- Nevjerojatno mi je da je klub potrošio toliki novac da bi platio neke ljude da nas pljuju, rekao je Pique o aferi Barcagate.

Predsjednik Barcelone Josep Bartomeu navodno je angažirao marketinšku agenciju, koja je preko internetskih profila trebala narušiti ugled neistomišljenika među kojima su bili neki igrači.

Pique je govorio o smanjivanju plaća u koronakrizi i Leu Messiju:

- Klub je to odradio jako neprofesionalno. Tako se te stvari ne rade, ali to je samo jedna od Bartomeuovih krivo odigranih stvari. Isto tako, ne smjenjuješ Valverdea usred sezone, dok vodiš na ljestvici i imaš dva osvojena prvenstva zaredom. Ja sam zamolio Lea da pričeka s odlukom o napuštanju Barcelone. On zaslužuje da Camp Nou kliče njegovo ime. Ne bi bilo lijepo da je sada otišao, bez pravog oproštaja. Maknuo sam se iz svega toga, jer je to Messijeva osobna stvar. Ali, ionako će za godinu dana u kancelariji biti novi ljudi, rekao je Pique.

Ronald Koeman ovako je prokomentirao Piqueove izjave:

- Gerard je ovdje već 16 godina, a ja sam dva-tri mjeseca. On ima svoje mišljenje o situaciji u klubu. Poštujem ga kao igrača i kao čovjeka, smatram ga pametnim. Rekao je to što je mislio, a sutra će na utakmici dati sve od sebe za naš dobar rezultat. To je takav nogometaš, kazao je trener Barcelone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.