Gerard Pique najavio odlazak iz Barcelone, Quique Setien nije dao ostavku

Petak, 14. kolovoza 2020. 23:31 Napisao/la  SC
Gerard Pique  najavio odlazak iz Barcelone, Quique Setien nije dao ostavku

Barcelona je doživjela najteži praz u povijesti Lige prvaka, Bayern je pobijedio s čak 8:2..

Gerard Pique bio je izravan:

- Sramota, ništa drugo ne mogu reći. Ovo nije prvi ili drugi put... Ovaj klub treba promjene svih vrsta. Dotaknuli smo dno. Ako ja moram otići da bi došli mlađi igrači i nova krv, otići ću. U Europi nismo kompetitivni, a više nam ne ide ni u ligi. Ovaj neuspjeh se ne može maskirati ničime, rekao je Pique.

Spada u rubriku vjerovali ili ne, ali Quique Setien nije dao ostavku nakon utakmice:

- Jako bolan poraz, primili smo previše golova. Bayern nas je potpuno nadigrao. Kad Pique kaže nešto kao što je rekao ranije, onda tu ima istine. Svi smo jako frustrirani i morat ćemo donijeti odluke misleći na budućnost kluba. Ovo jako boli. Ne znam hoću li ostati trener ili ne. To ne ovisi o meni. Sigurno će doći do neke reakcije, posebno kad se uzme u obzir koliko je ponižavajući ovaj poraz, kazao je trener Quique Setien.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.