Florentino Perez: Benitez je pravi trener za Real Madrid, on ima našu punu podršku i povjerenje

Ponedjeljak, 23. studenog 2015. 21:09 Napisao/la  SC

Poštujem navijače i njihove zahtjeve, ali oni koji viču "Florentino, odlazi!" uvijek su isti. Žele me zastrašiti, ali neće uspjeti, poručuje predsjednik Real Madrida


Predsjednik Real Madrida Florentino Perez sazvao je konferenciju za novinare na kojoj je očekivano stao iza trenera Rafe Beniteza.

- Analizirali smo situaciju, Benitez ima našu punu podršku i povjerenje. Izabrali smo ga zbog njegove profesionalnosti, iskustva i stručnosti. Razumijem nezadovoljstvo navijača, ali dajte nam podršku. Tek je počeo raditi, neka radi, pobjede i trofeji sigurno će doći. Imamo veliku momčad. Protiv Barcelone smo igrali vrlo loše, ali ne zbog nedostatka volje. Te se stvari naprosto događaju. Svi su treneri imali autonomnost, ne miješam se u odabir igrača, treneri rade što smatraju da je najbolje za momčad. Momčad je u padu od siječnja, izabrali smo Beniteza i imamo povjerenje u njega, on je pravi čovjek za Real! Nitko u upravi kluba nije izrazio stav o trenerovoj budućnosti... Treba mu vremena da bi momčad dosegla razinu na kojoj je želimo. Tri godine dovoljan je period za trenera, kaže Perez.

Predsjednik je demantirao glasine da je Ronaldo uvjetovao odlazak trenera:

- Cristiano Ronaldo nikad nije rekao ništa protiv našeg trenera niti bilo koga drugoga. Svaki dan pojavljuju se lažne priče i moramo ih demantirati. Benitez ima dobre odnose s igračima i s upravom, rekao je Perez.

Nakon poraza od Barcelone navijači Real Madrida tražili su da Perez ode:

- Poštujem navijače i njihove zahtjeve, ali oni koji viču "Florentino, odlazi!" uvijek su isti. Žele me zastrašiti, ali neće uspjeti, poručuje Perez.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.