Dok UEFA sprema odmazdu, Barcelona očekuje bogatu nagradu za lojalnost Supeligi!

Petak, 22. prosinca 2023. 15:46 Napisao/la  SC

Organizatori Superlige namjeravaju nagraditi Real Madrid i Barcelonu s milijardu eura

Dok UEFA sprema odmazdu,   Barcelona očekuje bogatu nagradu za lojalnost Supeligi!

Barcelona ima preozbiljnih financijskih problema da ne bi mogla očekivati odmazdu nakon što je Europsku sud legalizirao Superligu iza koje od prvoga dana ustrajno stoje samo Real Madrid i Barcelona.

Za razliku od Real Madrida kojega Florentino Perez vodi racionalno, Barcelona je godinama gomilala gubitke.

Joan Laporta naslijedio je dug od čak 1,3 milijarde eura zbog čega je katalunjski klub ograničen na tržištu, dvaput nije mogao podnijeti troškove plaće koju je tražio Leo Messi.

Nakon odluke Europskog suda, Barcelona se našla ne vjetrometini, njemački mediji već su najavili da bi UEFA mogla kazniti Barcelonu izbacivanjem iz Lige prvaka.

Die Welt ističe da UEFA lako može utvrditi nepravilnosti u poslovanju Barcelone zadnje tri godine!

Prema istom izvoru,  zbog kaotične financijske situacije  UEFA razmatra višegodišnju suspenziju iz europskih natjecanja kluba koji zagovara Superligu.

Španjolski mediji donose zanimljivu spekulaciju, Barcelona bi uskoro mogla biti bogato nagrađena za lojalnost!

Organizatori Superlige namjeravaju nagraditi Real Madrid i Barcelonu s milijardu eura zbog podrške u pravnoj bitki koja je okončana pobjedom na Vrhovnom sudu Europske unije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.