David Villa u Atletico Madridu, Barcelona prodala napadača za simboličnih 5,1 mil. eura

Ponedjeljak, 08. srpnja 2013. 19:54 Napisao/la  SC

Villa je u dresu Barcelone osvojio sve što se moglo i do loma noge bio je glavni napadač uz nedodirljivog  Messija

David Villa novi je igrač madridskog Atletica! Barcelona je Villu prodala za 5,1 mil. eura, ali je zadržala pravo na 50 posto od idućeg transfera. Cijena transfera je simbolična s obzirom da je Barcelona 2010. godine platila Villu 40 mil. eura. Budući da je Villa u Barceloni godišnje zarađivao 11 mil. eura, jedini način da ode u Atletico i zadrži približno istu plaću bio je da Barcelona spusti cijenu transfera na simbolični iznos.

 

 

Villa je u dresu Barcelone osvojio sve što se moglo i do loma noge bio je glavni napadač uz nedodirljivog  Messija. Nakon ozljede nije dosegnuo razinu prijašnje forme, a dolaskom Neymara postao je tehnološki višak. U Atleticu bi trebao zamijeniti Radamela Falcaa, koji je otišao u Monaco.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.