Cristiano Ronaldo potpisao do 2021. godine i najavio nastavak karijere nakon isteka ugovora

Ponedjeljak, 07. studenog 2016. 16:40 Napisao/la  SC

Kad si stigao 2009., znali smo da si jedinstven. No, nije to sve: nezasitan si u osvajanju trofeja, neumoran i zato Real želi da ostaneš u klubu.

Cristiano Ronaldo potpisao je novi ugovor s Realom Madridom do 2021. godine:

- U 114-godišnjoj povijesti kluba izgradili smo identitet i prepoznatljivi smo u cijelom svijetu. Od velikana poput Di Stefana i Genta do danas, igrači su naša velika vrijednost. Bernabeu bi bio ponosan. A nasljednik tih velikih igrača je Cristiano. Budiš emocije kod milijuna ljudi, u tebe polažu snove, ikona si kluba s 11 trofeja europskog prvaka, simboj najvećeg kluba u povijesti nogometa. S voljenim Realom ostvario si sve. Legenda si, najveći strijelac u povijesti kluba. Nakon svega učinjenog ove godine, pošteno bi bilo da dobiješ svoj četvrti Ballon d’Or. Kad si stigao 2009., znali smo da si jedinstven. No, nije to sve: nezasitan si u osvajanju trofeja, neumoran i zato Real želi da ostaneš u klubu. Dragi Cristiano, doći će još trofeja i i dalje ćeš ispunjavati snove navijača. Bit će život prije i poslije Cristiana. Priča o Realu i Cristiano vječno zajedno! Čestitam, rekao je predsjednik Florentino Perez.

- Poseban dan za mene, vrlo važan, zbog povezanosti s Realom, klubom koji mi je u srcu. I da pojasnim: ovaj petogodišnji ugovor mi je pretposljednji!. Nisam ni sanjao da ću ostvarivati snove u klubu svojih snova. I želim nastaviti pisati povijest, davati sve za ovaj dres i siguran sam da ću i u narednih pet godina osvajati trofeje, pobjeđivati, zabijati, rekao je Ronaldo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.