Casemiro upozorio LaLigu da bi mogla izgubiti atraktivnog igrača

Subota, 03. lipnja 2023. 13:30 Napisao/la  SC
Casemiro i Vinicius Junior
Casemiro i Vinicius Junior

Casemiro je zajedno s Lukom Modrićem i Tonijom Kroosom u Real Madridu činio jedan od najboljih središnjih trokuta u povijesti nogometa kojega se može usporediti jedino s najboljim Barceloninim trokutom (Messi, Xavi, Iniesta) u klupskoj povijesti.

Brazilac je prošle sezone odigrao vrhunski u Manchester Unitedu odakle mu je lakše komentirati situaciju s Viniciusom Juniorom, kojega su počeli zlostavljati po španjolskim stadionima.

- Smeta nam što još uvijek ima takvih ljudi. Nije prvi put da se Vinicius žali, mnogo se puta žalio zbog rasizma. Mislim da LaLiga mora nešto poduzeti, jer ne može izgubiti takvog igrača. Drago mi je što je Vinicius u Real Madridu, ali ne bi me iznenadilo da želi otići, da se želi posvetiti drugim stvarima, rekao je Casemiro.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.