Carlo Ancelotti službeno postao trener Real Madrida nakon što je PSG pronašao nasljednika

Utorak, 25. lipnja 2013. 14:18 Napisao/la  SC

Ancelotti je imao ugovor s PSG-om,  koji je u utorak službeno predstavio novog trenera Laurenta Blanca. Tek tada je Ancelotti mogao službeno postati trener Real Madrida!

Carlo Ancelotti službeno je postao trener Real Madrida. Iako je sve praktično bilo dogovoreno prije dva mjeseca, službeno imenovanje odgođeno je zbog formalnih razloga. Ancelotti je imao ugovor s PSG-om,  koji je u utorak službeno predstavio novog trenera Laurenta Blanca. Tek tada je Ancelotti mogao službeno postati trener Real Madrida!

 

Carlo Ancelotti spada u malu skupinu najcjenjenijih europskih trenera, nekada sjajni igrač zlatne generacije Milana ostvario je impresivnu trenersku karijeru na kupama Milana, Juventusa, Chelsea, PSG-a, Reggiane, Parme… Pedantni španjolski novinari izračunali su da je ukupno vodio 797 utakmice i ostvario 456 pobjeda (57%). Dvaput je osvajao Ligu prvaka s Milanom, bio je talijanski (Milan), engleski (Chelsea) i francuski prvak (PSG).

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.