Carlo Ancelotti potvrdio da Di Maria odlazi, Real Madrid više ne računa na ponajboljeg igrača

Subota, 23. kolovoza 2014. 10:35 Napisao/la  SC

Naravno da se Real nikada ne bi odrekao takvog igrača da Di Maria ne inzistira na odlasku

Carlo Ancelotti nakon poraza od Atletica u finalu Superkupa imao je razgloza zabrinutost. Ne samo toliko zbog poraza koliko zbog činjenice da Real u dvije utakmice nije pokazao način na koji bi mogao nadigrati Atletico. Najviše je nedostajao najbolji igrač u završnici prošle sezone, jedini koji je u prvoj finalnoj utakmici bio u stanju promijeniti odnose snaga na terenu. Na Ancelottijevu žalost Angel Di Maria je prošlost Real Madrida:

- Odluka Uprave je da Di Maria više nije potreban klubu. On sigurno odlazi, rekao je Ancelotti nakon utakmice.

Di Maria odlazi tijekom cijelog prijelaznog roka, Real Madrid traži odštetu koja prelazi granicu od 100 milijuna eura što dovoljno govori o kvaliteti argentinskog reprezentativca. Naravno da se Real nikada ne bi odrekao takvog igrača da Di Maria ne inzistira na odlasku. Pravo pitanje glasi zašto želi otići iz kluba kakav je Real Madrid! 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.