Guardiola će se teško nositi sa Sammerom, Rummeniggeom i Hoenessom

Četvrtak, 17. siječnja 2013. 09:54 Napisao/la  SC

Bit će mu teško nositi se s njima ako netko od njih bude imao drugačiji pogled, kaže Schuster

Bernd Schuster, nekoć sjajni njemački reprezentativac nosio je dres Barcelone zajedno s Diegom Maradonom, igrao je za Real Madrid i Atletico, bio je trener Real Madrida… Nijemac španjolskog govornog područja jako dobro poznaje okolnosti u kojima će od srpnja raditi novi trener Bayerna Pep Guardiola:

- Jedan od težih problema s kojima će se Guardiola susresti su ljudi u Bayernu oko njega, govorim o sportskom direktoru Matthiasu Sammeru, dopredsjedniku Karl-Heinzu Rummeniggeu i predsjedniku Uli Hoenessu. Da ne spominjem Franza Beckenbauera. Bit će mu teško nositi se s njima ako netko od njih bude imao drugačiji pogled na bitne stvari. Bayern je vrlo zahtjevan klub, koji istodobno jako pazi svoje na igrače i trenere, kaže Schuster.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.