Barcelona već u siječnju objavljuje ime novog vratara ako Victor Valdes odluči otići

Utorak, 19. studenog 2013. 18:52 Napisao/la  SC

Moguće Valdesove destinacije su Arsenal i Liverpool

Odavno se zna da će španjolski reprezentativac i član Barcelone, Victor Valdes, napustiti Kataloniju u želji za novim izazovima. Još je ljetos čelnicima kluba dao do znanja da ne namjerava produžiti ugovor sa Barcelonom, ali je odlučio ispoštovati ugovor i ostati još jednu sezonu.

Klupski su se čelnici odmah bacili na potragu za dostojnom zamjenom Valdesu. Konkurenata ima puno, ali dva imena odskaču. To su Pepe Reina, koji je trenutno na posudbi u Napoliju i aktualni čuvar mreže Borussije iz Monchengladbacha Marc-Andre ter Stegen.

Potpredsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu, izjavio je da će Barcelona biti spremna objaviti ime novog vratara ako Valdes odluči otići. Moguće Valdesove destinacije su Arsenal i Liverpool.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.