×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Barcelona uvjerljiva na Mallorci, Real Madrid se iskalio na Sociedadu

Subota, 24. ožujka 2012. 19:57 Napisao/la 

Barca je bez problema slavila na Mallorci sa 2:0, dok je Real Madrid na svom terenu svladao Real Sociedad sa 5:1

 

"Blaugrana" je gostovanje na Palma de Mallorci odradila rutinski. Leo Messi i društvo nisu se previše (na)mučili, a svladali su domaćina s 2:0, iako su gotovo pola sata igrali s igračem manje, nakon što je zbog igranja rukom isključen Thiago Alcantara.

Katalonci su rutinski "odradili" Mallorcu, u iščekivanju sudara s Milanom u Ligi prvaka. Ključna figura? Naravno, Leo Messi. Prvo je zabio iz slobodnjaka u 25. minuti, a potom je aistirao Piqueu koji je petnaest minuta prije kraja postavio konačan rezultat. Messi je opalio, lopta se odbila od vratnice do stopera Barcelone, koji je pogodio za potvrdu pobjede Barce. Barceloni je ovo deveta pobjeda u nizu, u svim natjecanjima u kojima "ganjaju" trofej.


Real Madrid je sve svoje frustracije nakon četiri crvena kartona na gostovanju kod Villareala iskalio na Real Sociedadu. Gosti su na Santiago Bernabeu stigli s nadom kako bi mogli produžiti "mini krizu" Madriđana (dva remija za redom, protiv Malage i Villareala), ali su na kraju "fasovali" peticu.

Raspucali su se žestoko "Kraljevi", po dva pogotka su zabili Benzema i Cristiano Ronaldo, jedan je dodao Higuain. Real Madrid je ovom uvjerljivom pobjedom vratio šest bodova prednosti u odnosu na Barcu, pa se sada može mirno posvetiti obračunu s APOEL-om u Ligi prvaka.

PRIMERA, 30. kolo: Mallorca - Barcelona 0:2 (0:1 Messi 25', 0:2 Pique 75'), Real Madrid - Real Sociedad 5:1 (1:0 Higuain 6', 2:0 Ronaldo 33', 3:0 Benzema 41', 3:1 Xabi Prieto 42', 4:1 Benzema 49', 5:1 Ronaldo 56')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.