BARCA STRAHUJE Lionel Messi pod prijetnjom zatvora razmišlja otići iz Španjolske

Subota, 09. srpnja 2016. 15:40 Napisao/la  SC

Messijeva obitelj sada čeka ishod žalbenog postupka, a otac Jorge razgovara s Chelseajom i Manchester Cityjem koji od ove sezone vodi Pep Guardiola


Lionel Messi osuđen je na 21 mjesec zatvora zbog utaje 3,5 milijuna eura poreza! Katalunjski sud kaznio je igrača Barcelone i njegova oca Jorgea zatvorskom kaznom koju neće odslužiti iza rešetaka, donji vremenski limit za obavezan odlazak u zatvor je kazna od 24 mjeseci.

Nakon što je treći puta zaredom izgubio jedno veliko finale s Argentinom i promašaja jedanaesterca protiv Čilea u finalu Copa Amerike, Messi je u 29. godini odlučio prekinuti karijeru u nacionalnom dresu. Nekoliko dana nakon šokantne odluke dogodila se odluka katalunjskog suda.

Iako se Messi otpočetka branio da ništa nije znao o tome kako njegov otac Jorge upravlja njegovim novcem, katalunjski sud nije uvažio takvu obranu. Leo je kažnjen isto kao i njegov otac, koji je uporno ponavljao da Leo ne zna ništa o knjigovodstvu i porezima.

Slične probleme imali su Neymar i Javier Mascerano, što je obitelj Messi navelo javno iskazati nezdovoljstvo odnosom Barcelone prema svojim igračima.

Barcelona će sigurno biti izdašna u ponudi za produljenjem Messijeva ugovora, koji ističe 2018. godine. Nema žurbe i problema što se tiče ugovora, ali nije sve u novcu!

Messijeva obitelj sada čeka ishod žalbenog postupka, a otac Jorge razgovara s Chelseajom i Manchester Cityjem koji od ove sezone vodi Pep Guardiola...

Messi se pod prijetnjom zatvorske kazne više ne osjeća dobro u Španjolskoj, Barcelona strahuje...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.