Barcelona pobijedila, gdje je nestao Ronald Koeman?

Ponedjeljak, 27. rujna 2021. 11:54 Napisao/la  SC
Ronald Koeman
Ronald Koeman

Barcelona je pobijedila (3:0) Levante čime je prekinula seriju loših rezultata, španjolski mediji nakon utakmice dosta su prostora posvetili potrazi za Ronaldom Koemanom!

Koeman je kažnjen zbog crvenog kartona u utakmici protiv Cadiza, tijekom utakmice protiv Levantea televizijske kamere nisu ga uspjele snimiti na tribinama, pa se postavilo pitanje gdje je nestao trener Barcelone.

Na kraju je otkriveno da se Koeman sakrio od kamera i javnosti, nije bio u loži nego u privatnim prostorijama na stadionu odakle je pratio utakmicu i vodio momčad.

Utakmicu je formalno vodio njegov pomoćnik Alfred Schreuder, Koeman je bio na otvorenoj liniji s pomoćnikom Henrikom Larssonom, koji je prenosio Schreuderu uputstva glavnog trenera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.