Barcelona i Atletico igraju derbi, Valverde nikada nije pobijedio Simeonea

Petak, 02. ožujka 2018. 16:14 Napisao  I. V.
Simeone i Valverde
Simeone i Valverde

 Barcelona i Atletico u nedjelju na Camp Nou igraju derbi kola i moguće prvenstva.

Nakon što je u 26. kolu Barcelona odigrala neodlučeno (1:1) protiv Las Palmasa, a Atletico četirima Griezmannovim pogocima pobijedio (4:0) Leganes, razmak na ljestvici iznosi pet bodova.

Ne treba naglašavati što bi značila pobjeda Atletica za nastavak prvenstva, a zanimljivo je da Diego Simeone nikada nije izgubio utakmicu od Ernesta Valverdea.

Valverde je igrao protiv Simeonea kao trener Barcelone, Valencije i Athletica, izgubio je osam utakmica, četiri puta igrao je neodlučeno.

Zadnji put Valverde je kao trener Barcelone (1:1) osvojio bod na Vicente Calderonu.

- Mnogi su sumnjali u Valverdea kada je preuzeo Barcelonu, Nakon što je na klupi Athletica igrao potpuno drugačiji nogomet od ovoga koji igra Barcelona, Valverde je odradio u Barceloni bolji posao od bilo koga prije njega. Još nije doživio poraz njegov sustav 4-4-2 sastavljen od četiri vezna igrača koji nisu previše ofenzivni, kazao je Simeone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.