Primera: Ronaldov hat-trick protiv Atletica, Modrić i Kovačić igrali gradski derbi, Barcelona i Malaga bez pogodaka

Subota, 19. studenog 2016. 18:47 Napisao/la  SC

Utakmice 12. kola: Atletico - Madrid - Real Madrid 0:3, Barcelona - Malaga 0:0


Real Madrid uspio je pobijediti na Vicente Calderonu nakon tri sezone, Ronaldovim hat-trickom završena je serija uspjeha Diega Simeonea.

U tipičnoj Simeonovoj utakmici atraktivnosti nije ni moglo biti, ali je izostala agresivnost i moć koja je bila glavna karakteristika njegove momčadi.

Izuzev  desetak minuta početkom drugoga dijela, Atletico nije  igrao prepoznatljivo.

Ronaldo je prvi pogodak postigao iz slobodnog udarca nakon što se lopta odbila od "živog zida", drugi pogodak Ronaldo je postigao iz kaznenog udarca, koji je iznudio nakon velike Savićeve pogreške.

Zasluge za treći pogodak pripadaju Baleu, koji je pobjegao od sredine igrališta i na kraju idealno proigrao Ronalda kojemu nije bilo teško loptu uputiti u praznu mrežu.

Mateo Kovačić i Luka Modrić odigrali su cijelu utakmicu u skladu s očekivanjima od igrača jednog od najboljih klubova na svijetu.

Nogometaši Barcelone odigrali su 0:0 na domaćem terenu sa Malagom.

Barca je Malagu dočekala bez Messija, Suareza i Inieste, dok su Rakitić i Alba krenuli sa klupe.

Rakitić je u igru ušao  u 77. minuti umjesto Rafinhe.

Domaći su imali veći posjed lopte i od 69. minute igrača više nakon što je Malagi isključen Diego Llorente.

Gosti su ostali u sudačkoj nadoknadi i bez Juana Carlosa, no iako je imala dva igrača više Barcelona nije uspjela ostvariti pobjedu.

Utakmice 12. kola: Eibar - Celta Vigo 1:0 (Rico 9), Atletico Madrid - Real Madrid 0:3 (Ronaldo 23, 71-11m, 77), La Coruna - Sevilla 2:3 (Babel 1, Andone 42/ N'Zonzi 44, Vitolo 87, Mercado 90+2), Barcelona - Malaga 0:0 

 

Tablice omogućuje Sofascore