Agusti Benedito: Barcelona se ne može s PSG-om natjecati za Lea Messija

Petak, 18. prosinca 2020. 12:23 Napisao/la  SC
Agusti Benedeto
Agusti Benedeto Foto: Marca

Agusti Benedito, kandidat za predsjednika Barcelone, rekao je u razgovoru za Marcu da se Barcelona ne može natjecati s PSG-om za Messija, ako ga pariški klub bude želio angažirati.

O Messijevoj budućnosti na Camp Nouu se minulih tjedana često raspravljalo, a ugovor ga s klubom veže do lipnja 2021. godine.

Od 1. siječnja iduće godine Messi smije slobodno pregovarati s drugim klubovima.

- Svi bismo željeli da Messi nastavi igrati za Barcelonu jer on je najbolji nogometaš na svijetu. Ali čuo sam da je prošlog ljeta rekao da želi otići i budući da takva odluka nije donešena jer je ustao na krivoj strani kreveta morat ćemo se potruditi svi zajedno da Messi promijeni mišljenje. Jer ako se za njega budemo morali financijski nadmetati s najbogatijim klubovima mi to nećemo moći. Da ga želi PSG mi ga ne bismo mogli zadržati. No, nadam se da će doći dan u kojem će Messi reći da nakon 20 godina u Barceloni želi nastaviti s Barcelonom.

Benedito je za trenutačno stanje u Barceloni okrivio bivšeg predsjednika Josepa Mariju Bartomeua.

- Barcelona prolazi kroz vrlo tešku financijsku situaciju, Trebat će nam tri ili četiri mjeseca da donesemo vrlo važne odluke, rekao je Benedito, kojemu je ovo treća kandidatura za predsjednika.

Godine 2010. je bio drugi, pet godina kasnije treći.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.