Espanyol ne želi Barcelonine navijače u gradskom derbiju

Utorak, 03. siječnja 2012. 11:50 Napisao  Marko Babić

Nećemo dostaviti ulaznice Barceloni jer njihovi čelnici ne žele preuzeti odgovornost za ponašanje svojih  navijača - izjavio je Joan Collet, izvršni direktor Espanyola

Joan Collet, izvršni direktor Espanyola, potvrdio je da klub i ove sezone neće dati navijačima Barcelone ulaznice za nedjeljni derbi gradskih rivala na Montjuicu. Čelništvo Espanyola i dalje pamti scene iz 2008. godine kada su navijači Barcelone izazvali incident upotrebom baklji i pirotehničkim sredstvima.

- Nećemo dostaviti ulaznice Barceloni jer njihovi čelnici ne žele preuzeti odgovornost za ponašanje svojih  navijača. Dok nam čelnici Barcelone ne otkriju kome bi išle ulaznice koje bi im dostavili, oni te ulaznice neće dobiti i mi ih nismo obvezni dostaviti - ustvrdio je Collet požalivši se i na vrijeme odigravanja utakmice koje je zakazano za 20.30 sati.

- Termin je dosta loš, ne znam hoće li stadion biti pun. Ljudi koji imaju pretplatu žale se da zbog kasnih termina ne mogu na utakmice dovesti djecu - zaključio je Collet.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.