Beckham odbio PSG, ostaje u LA za 6,5 mil. dolara godišnje

Utorak, 03. siječnja 2012. 15:27 Napisao  Marko Babić

David Beckham neće doći u PSG. Malo smo razočarani raspletom, ali obje strane su se dogovorile da je to najbolje rješenje u ovom trenutku - ustvrdio je Nasser al-Khelaifi, predsjednik PSG-a

David Beckham odbio je ponudu PSG-a i najvjerojatnije će i dalje nositi dres LA Galaxija. Nakon nekoliko tjedana pregovora, Nasser al-Khelaifi i Brazilac Leonardo, predsjednik odnosno sportski direktor francuskog prvoligaša, potvrdili su je engleski nogometaš odbio ponudu.

- David Beckham neće doći u PSG. Malo smo razočarani raspletom, ali obje strane su se dogovorile da je to najbolje rješenje u ovom trenutku - ustvrdio je Nasser al-Khelaifi.

Beckhamov petogodišnj ugovor s LA Galaxijem istekao je u studenom, a prema riječima predsjednika PSG-a engleski nogometaš ostat će i dalje u istom klubu i trebao bi uskoro potpisati ugovor kojim bi godišnje trebao zaraditi 6.5 milijuna dolara.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.