Carlo Ancelotti predstavljen, debitira protiv Milana 4. siječnja

Petak, 30. prosinca 2011. 16:01 Napisao  Marko Babić

Novog trenera predstavio je sportski direktor Leonardo, a pomoćnik Ancelottiju bit će Claude Makelele

Carlo Ancelotti (52) i službeno je predstavljen kao novi trener francuskog prvoligaša PSG-a na konferenciji za novinare. Novog trenera predstavio je sportski direktor Leonardo, a pomoćnik Ancelottiju bit će Claude Makelele.

- Nadam se da ću napraviti dobar posao. Pokušat ću što brže i što bolje naučiti francuski jezik iako  bih  radije da mogu komunicirati na talijanskom. Prihvatio sam ponudu jer vjerujem da možemo napraviti dobar posao. Želim da PSG postane najbolji klub u Europi - ustvrdio je Ancelotti.

- Transferi? Moje je da budem uz igrače na travnjaku, uprava će se pobrinuti za pojačanja. Ovo je idealna situacija da se napravi dobar posao, PSG je ambiciozan klub i jako se radujem što ću imati priliku voditi momčad - zaključio je talijanski stručnjak.


Talijanski trener na klupi francuskog prvoligaša naslijedit će Antoinea Kombouarea i prvu provjeru imat će u prijateljskom ogledu s Milanom 4. siječnja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.