Uli Hoeness zadovoljan trenerom, Niko Kovač opravdao povjerenje klupskih čelnika

Četvrtak, 21. veljače 2019. 14:18 Napisao/la  SC
Kovač i Hoeness
Kovač i Hoeness

 

Čelnici Bayerna u zadnjem razdoblju imaju itekakvo razloga za zadovoljstvo radom Nike Kovača.

Bayern je u Liverpoolu odigrao utakmicu bez golova i stekao malu prednost uoči uzvrata:

- Zadovoljni smo prezentacijom naše momčadi i načinom na koji su odigrali ovu utakmicu. Bila je to jedna disciplinirana predstava u kojoj su svi igrali jedan za drugoga. Bio je to zabavan nastup. Kovač je napravio dobar posao u prvom susretu i vjerujem da će u uzvratu ponovno donijeti dobru odluku. Već neko vrijeme argumenti protiv njega nemaju nikakvog smisla. Evo, sad govorim napamet, ali mislim da smo pobijedili u 14 od posljednjih 16 utakmica... Zašto uopće raspravljati o pitanjima koja su već izlizana, kazao je predsjednik Bayerna Uli Hoeness.

Predsjednik Hoeness stao je iza Kovača u razdoblju najveće krize tijekom koje je trener Bayerna izgledao izgubljen u sukobima s bahatm zvijezdama, nezadovoljnim navijačima i oštrim kritikama.

Kovač je opravdao povjerenje.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.