TALIJAN U BAYERNU Carlo Ancelotti: Neću pokretati nikakvu revoluciju, igrat ćemo napadački

Ponedjeljak, 11. srpnja 2016. 13:52 Napisao/la  SC

Nadam se da ću ostati navijačima u dobrom sjećanju, kao što je to ostao i Giovanni Trapattoni, prisjetio se Ancelotti 


Carlo Ancelotti službeno je predstavljen kao novi trener Bayerna, talijanski stručnjak preuzeo je klub nakon što je Pep Guardiola otišao u Manchester City:

- Sretan sam što sam ovdje, ovo je najbolji klub na svijetu. Jedva čekam početak nove sezone. Guardiola je napravio sjajan posao ovdje u posljednjih nekoliko godina. Čak mi je ostavio poruku na zidu na talijanskom "Sretno". Imamo odličnu momčad, pokušat će osvojiti sve što možemo. Nadam se da ću ostati navijačima u dobrom sjećanju, kao što je to ostao i Giovanni Trapattoni, prisjetio se Ancelotti zadnjeg Talijana na klub bavarskog velikana.

Bayern je ovog ljeta već doveo Renata Sanchesa i Matsa Hummelsa.

- Neću pokretati nikakvu revoluciju, igrat ćemo napadački kao što se to očekuje od Bayerna. Još ne znam kojom formacijom, moram se upoznati s karakteristikama igrača. Nisam razgovarao s čelnicima o novim pojačanjima jer sam zadovoljan igračima. Naravno, tržište je otvoreno do 31. kolovoza i svašta se može dogoditi, rekao je Ancelotti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.