SPORTBILD ANALIZIRAO SNIMKU

Mario Mandžukić i Pep Guardiola ne vole se javno!

Nedjelja, 28. srpnja 2013. 14:55 Napisao/la  SC

Svima je postalo jasno da je Guardiolin način igre frustrirajući za Mandžukića

Nije više tajna! Mario i Mandžukić i Pep Guardiola ne vole se javno! Sportbild posvetio je zanimljiv osvrt odnosu prvog napadača Bayeran i novog trenera. Koristeći tv-snimak ZDF-a, lijepo se vidi da se Mandžukić i Guardiola u 75. minuti Superkupa nisu ni pogledali kada je hrvatski reprezentativac izašao iz igre.

 

Što se događa s Mandžukićem, pita se Sportbild. Novi trener forsira novi model igre bez klasičnog napadača. U utakmici protiv Borussije, Mandžukić i Robben igrali su bočne napadače, Shaqiri je trebao biti središnji napadač koji dolazi iz drugog plana. Da je Ribery bio na raspolaganju, Mandžukić bi sjedio na klupi.

 

Svima je postalo jasno da je Guardiolin način igre frustrirajući za igrača koji je natjerao Marija Gomeza da potraži novi klub i koji je prošle sezone bio u bazi svih uspjeha Bayerna, posebice u finalu Lige prvaka. Osim u napadu (15 pogodaka u Bundesligi), Mandžukić se posebno nametnuo u defenzivnim zadaćama, malo je igrača na svijetu koji imaju takvu fizičku moć.

 

Guardiola ne samo da ne priznaje minuli rad, nego očigledno slaže momčad bez Mandžukića. Poznavajući Mandžukićev karakter, hrvatski internacionalac idealno se uklopio u "putujući cirkus taština", kako njemački novinari zovu momčad Bayerna.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.