Sky Sport 24 javlja da Carlo Ancelotti nakon utakmice s Hannoverom preuzima Bayern

Petak, 18. prosinca 2015. 14:06 Napisao/la  SC

Carlo je sjajan trener i sjajan čovjek, no fokusiran sam na Hannover, gledao sam njihove utakmice, rekao je Guardiola i potvrdio da zbog ozljede neće zaigrati Philipp Lahm.

Bayern u subotu igra protiv Hannovera i to će mu biti posljednja utakmica uoči zimske pauze. Za sve ljubitelje nogometa jedno je jasno - nakon ove utakmice saznat će se i službeno hoće li Pep Guardiola ostati ili otići.

Malo tko zapravo vjeruje u njegov ostanak na klupi bavarskog kluba, a čini se da je već poznat i nasljednik. Sky Sport 24 javlja da će upravo u subotu ili najkasnije u nedjelju Bayern objaviti da je novi trener Carlo Ancelotti.

Na konferenciji za medije uoči susreta, najmanje je riječi zapravo bilo o samoj utakmici s Hannoverom.

- Rummenigge i ja smo već rekli da će odluka biti poznata nakon utakmice. Mi često razgovaramo, Rummenigge zna sve, rekao je Guardiola, a o svom vjerojatnom nasljedniku je kratko dodao:

- Carlo je sjajan trener i sjajan čovjek, no fokusiran sam na Hannover, gledao sam njihove utakmice, rekao je Guardiola i potvrdio da zbog ozljede neće zaigrati Philipp Lahm.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.