Uli Hoeneß nazvao Niku Kovača dan nakon što je hrvatski stručnjak dobio otkaz

Utorak, 05. studenog 2019. 09:25 Napisao/la  SC

Niko Kovač oprostio se od djelatnika Bayerna mailom, u svoje i u ime brata Roberta zahvalio svima na suradnji

Uli Hoeneß i Niko Kovač
Uli Hoeneß i Niko Kovač

 

Niko Kovač oprostio se od djelatnika Bayerna mailom, u svoje i u ime brata Roberta napisao je sljedeće:

- Dragi Bayernovi zaposlenici, sigurno ste čuli da više nismo trener/pomoćni trener kluba. Oproštaj s više od 1000 kolega bio bi težak, a želimo i pustiti momčad da se u miru pripremi za dvije bitne utakmice protiv Olympiakosa i Borussije. Zbog toga vam se obraćamo mailom. Hvala vam od srca. Svi ste nas toplo dočekali, uvijek bili tu za nas kad smo trebali pomoć i uvijek nas podržavali. Hvala za sve naše razgovore. Nikad nećemo zaboraviti osvajanje lige, kupa i superkupa. Želimo vam sve najbolje, kao i cijelom klubu. Naravno da ostajemo navijači Bayerna. Sve najbolje i pozdrav, napisao je Kovač.

Treba naglasiti da čelnici Bayerna nisu radili protiv Kovača unatoč jakom medijskom pritisku, razlozi otkaza su jasni.

Kovač je izgubio kontrolu nad svlačionicom, igrači Bayern ponašali su se u Frankfurthu otprilike isto kao igrači Rijeke u drugom poluvremenu utakmice protiv Osijeka.

Predsjednik Uli Hoeneß još uvijek ne zna tko će naslijediti Kovača:

- U našem priopćenju za javnost sve smo detaljno objasnili, ne mogu reći kako će se stvari odvijati idućih nekoliko tjedana. Korektno smo se razišli, postignuli međusobni dogovor, nakon razgovora s Nikom nema prljavog rublja, rekao je Hoeneß i priznao da se čuo s Kovačom dan nakon što su se razišli:

- Razgovarao sam s njim telefonom, za sada je sve u redu. Osjetio sam da se oslobodio ogromnog pritiska, kazao je Hoeneß.

Niko Kovač vodio je 65 utakmica momčad Bayerna, ostvario je 45 pobjeda i doživio 8 poraza.

Presudio mu je poraz od Eintrachta iz kojega je došao u Bayern.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.