Potres u Bayernu, Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić pred otkazima

Nedjelja, 21. svibnja 2023. 14:19 Napisao/la  SC
Kahn i Salihamidžić
Kahn i Salihamidžić

Oliver Kahn je već postao bivši, a Hasan Salihamidžić također može početi razmišljati o novom poslu.

Što se tiče njemačkih medija, nakon domaćega poraza (1:3) Bayerna od RB Leipziga, dvojica čelnika zadužena za sportsku politiku snose veći dio krivice nego trener Thomas Tuchel.

Kahn i Salihamidžić pogriješili su kada su naprasno otjerali Juliana Nagelsmanna u ožujku:

- Sve odluke donesene su prema našem najboljem uvjerenju za Bayernu. Radim svoj posao 24 sata dnevno i uvijek se trudim dati sve od sebe. Kad vidite kakvu smo momčad imali prije početka sezone i meni je čudno da možda nećemo osvojiti niti jednu titulu ove sezone. Dugo smo razmatrali prijašnje ideje i morali smo djelovati. Thomas Tuchel treba proći pripreme s momčadi, tada će sve biti bolje, kazao je Salihamidžić nakon poraza kojim je Bayern izvjesno ostao bez titule prvaka.

Problem je što je Bayern pod vodstvom Nagelsmanna igrao vrlo dominantno u Ligi prvaka i nacionalnim kupu, bivši trener neočekivano je smijenjen prije derbija s Borussijom Dortmund u Munchenu.

Tuchel je u debiju očekivano pobijedio Borussiju i postao lider, nakon toga ispao je iz Lige prvaka i kupa, a sada je izvjesno ostao bez titule prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.