Philipp Lahm, kapetan Bayerna: Mandžukić se kao i svi mora konstantno dokazivati, to je zakon nogometa!

Ponedjeljak, 17. veljače 2014. 15:26 Napisao/la  SC

Jedanaest igrača započinje utakmicu, a osamnaest ih je u momčadi. U takvoj će situaciji uvijek biti teških slučajeva, kaže Lahm.

Kapetan njemačkog, europskog i svjetskog klupskog nogometnog prvaka Bayerna Philipp Lahma dao je opsežan intervju za tiskano izdanje njemačkog Kickera. U njemu je progovorio o narušenom odnosu nekih Bayenovih igrača (Mandžukić, Kroos) spram trenera Pepa Guardiole. Ponovno se aktualizirala priča oko uzajamnog nezadovoljstva, nakon što je Guardiola Mandžukića izostavio s popisa putnika za ligaški ogled protiv Borussije u Monchengladbachu, no Mandžukićev učinak u zadnja tri tjedna odaje kako je hrvatski napadač ipak vratio trenerovo povjerenje. 

- Svaki se dan na treninzima borimo za mjesto u momčadi, svi imaju šansu dokazati se. I svatko mora prihvatiti trenerove odluke. Jedanaest igrača započinje utakmicu, a osamnaest ih je u momčadi. U takvoj će situaciji uvijek biti teških slučajeva. Ali to je zakon nogometa koji znamo odmalena, prokomentirao je Lahm slučaj oko Mandžukića.

Mandžukić je u zadnja tri tjedna zabio čak pet pogodaka i predstavljat će veliku prijetnju Arsenalu u ogledima osmine finala Lige prvaka. 

Tablice omogućuje Sofascore