Pep Guardiola optužio liječničku službu Bayerna za neuspjeh u Ligi prvaka

Petak, 06. svibnja 2016. 17:42 Napisao/la  SC

Navodno je umalo došlo do fizičkog obračuna, koji je spriječio Ribery


Prema pisanju njemačkih medija Pep Guardiola ponovo se obračunao s lječničkim timom Bayerna, koji je ispao krivac za ispadanje Bayerna u polufinalu Lige prvaka nakon dvije utakmice protiv Atletica (1:0, 1:2).

Navodno je umalo došlo do fizičkog obračuna, koji je spriječio Ribery. Klub nije htio komentirati događaje u svlačionici, Guardiola je na konferenciji za medije rekao sljedeće:

Što se događa u svlačionici, ondje i ostaje. Ono što se dogodilo u srijedu događa se često. A osoba koja je to plasirala u medije ne shvaća da nije naudila meni nego momčadi. Ja uvijek želim da se moji igrači brzo oporave. Ne znam tko je krtica, niti se imam vremena baviti istragom. Jedino shvaćam njegove namjere: da mene povrijedi. A umjesto toga, naudio je momčadi i klubu, kazao je Guardiola.

Španjolski stručnjak odlazi iz Bayerna u Manchestwr City bez osvojenog trofeja Lige prvaka:

- Htjeli smo finale, nismo uspjeli, sad smo se morali prebaciti na ligu, gdje nam bod nedostaje za naslov. U Bayernu je uvijek pritisak, ništa čudno. Morate pobijediti u svakoj utakmici, svakom natjecanju i sretan sam što smo u takvoj situaciji. Ako mjerite moj rad prema Ligi prvaka, nisam uspio..., kazao je Guardiola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.