Pep Guardiola najavio čelnicima Bayerna da neće potpisati novi ugovor

Srijeda, 16. prosinca 2015. 16:47 Napisao/la  SC

Navodno je jedan od razloga rastanka kronično neslaganje oko koncepcije igre Bayerna, koja nije pala na plodno tlo bez obzira na rezultate


Pep Guardiola odlazi iz Bayerna! Prema pisanju Marce, trener bavarskog giganta najavio je odlazaka čelnicima kluba, koji dva mjeseca čekaju da se Guardiola izjasni o svojim planovima na kraju sezone.

Guardiola više nije mogao odugovlačiti, šeste mjeseci prije isteka ugovora rekao je čelnicima Bayerna da novi ugovor neće potpisati. Navodno je jedan od razloga rastanka kronično neslaganje oko koncepcije igre Bayerna, koja nije pala na plodno tlo bez obzira na rezultate. Čelnici Bayerna nemaju ništa protiv, ali navijači preferiraju drugačiji način od pas-igre koju je Guardiola razvio do savršenstva u Barceloni.

Guardiola se jednostavno ne osjeća dobro i nema namjeru trpjeti kritike navijača bez obzira što je Bayern bio vrlo izdašan u ponudi za produljenjem ugovora.

Drugi razlog svakako su ponude koje Guardiola dobiva iz najbogatijih klubova na svijetu među kojima prednjači Manchester City. Bogati arapski vlasnici mašu milijunima, sportski direktor Man. Cityja Txiki Begiristain bio je bliski Guardiolin suradnik u Barceloni.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.