NIKO KOVAČ Uli Hoeness je rekao da imamo velike igrače, iduće sezone će biti drugačije!

Četvrtak, 25. travnja 2019. 09:32 Napisao/la  SC

Spekulacije da Bayern traži novog trenera predsjednik Uli Hoeness prokomentirao nakon što je Bayern pobijedio Werderi i ušao u finale kupa

Niko Kovač i Uli Hoenes
Niko Kovač i Uli Hoenes

 

Niko Kovač ostvario je plasman u finale kupa, vodi na ljestvici ispred Borussije Dortmund.

Bayern nije dobro počeo sezonu, puno je turbulencija bilo u svlačionici, dugo je trajala Kovačeva borba s povrijeđenim sujetama bavarskih zvijezda.

U završnici sezone Kovač je preuzeo kontrolu nad momčadi, Bayern prema rezultatima zauzima mjesto koje mu pripada u njemačkom nogometu, ali medijski pritisak na Kovača i dalje traje.

Spekulacije da Bayern traži novog trenera predsjednik Uli Hoeness ovako je prokomentirao nakon što je Bayern pobijedio Werder i ušao u finale kupa:

- Kada trener u prvoj sezoni u Bayernu ostvari plasman u finale Kupa i drži prvo mjesto na tabeli četiri kola prije kraja sezone, onda je to znak da je uradio dobar posao, rekao je Hoeness.

Kovač je bio izravniji:

- Nismo pojačali ekipu. Hasan je tu godinu i po, ja nešto manje od godine. Koliko je Bayern potrošio novca ove sezone? Samo 10 miliona eura na Daviesa. Budite fer i gledajte analitički. Zašto nisam tražio pojačanja? Situacija u našem klubu je drugačija nego kod ostalih. Uli Hoeness je rekao da imamo velike igrače kojima je klub zahvalan. Zato nisam imao velike zahtjeve, Iduće sezone će biti drugačije, rekao je Kovač.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.