Niko Kovač ostao bez Leona Goretzkog uoči dvoboja sa Salzburgom i Crvenom zvezdom

Srijeda, 11. rujna 2019. 21:11 Napisao/la  SC
Leon Goretzki (Bayern)
Leon Goretzki (Bayern)

Leon Goretzka, reprezentativac Njemačke i veznjak Bayerna, morat će na operaciju butnog mišića lijevog bedra.

Objavio je to iznenada njemački prvak i iznenadio navijače svog kluba.

U šturom priopćenju o ozljedi i operaciji 24-godišnjaka nije navedeno očekivano vrijeme povratka na teren, već je samo potvrđeno da je Goretzka uspješno operiran.

Navijače brine što klub nije detaljnije izvijestio o ovome.

Bild, izvještava da će Goretzka izvan terena provesti dva do četiri tjedna.

O njegovoj ozljedi brine dr. Ulrich Stockle, isti čovjek koji je na travnjak vraćao ozlijeđene Manuela Neuera i Kingsleyja Comana, što se dosta dugo čekalo.

Upravo toga se i boje navijači bavarskog giganta.

U svakom slučaju, jasno je da Goretzka neće biti na raspolaganju za utakmicu kojom će Bayern otvoriti novu europsku sezonu u Ligi prvaka, a to je dvoboj s Crvenom zvezdom u Münchenu iduće srijede.

Izostanak Goretzke velik je udarac za Niku Kovača koji je računao na povratak zahvalnog veznjaka prije utakmice s RB Salzburgom za vikend.

Problem s butnim mišićem vuče već nekoliko tjedana, čak i prije reprezentativne stanke na kojoj se odazvao izborniku Joachimu Lowu, ali je prije prve odigrane minute morao napustiti kamp i otići na hitni kirurški zahvat.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.