NIKO KOVAČ Vas zanimaju samo trivijalnosti, samo senzacije! To me nervira!

Nedjelja, 07. travnja 2019. 11:06 Napisao/la  SC

Reakcije hrvatskog trenera nakon velike pobjede mogu se razumijeti budući da je Kovač postao jedan od najžešće kritiziranih trenera u novijoj povijesti Bayerna

Niko Kovač
Niko Kovač

Niko Kovač nije izdržao novinarske provokacije!

Nakon velike pobjede (5:0) Bayerna protiv Borussije Dortmund, jedan je novinar postavio pitanje koje je Kovača izbacilo iz ravnoteže.

U trenucima najvećeg slavlja, novinar je pitao trenera Bayerna hoći li igrači pobjedu proslaviti na privatnoj zabavi Jérômea Boatenga u jednom minhenškom noćnom klubu:

- Vas zanimaju samo trivijalnosti, samo senzacije! To me nervira! Ne nervira samo mene nego i mnoge moje kolege! Nitko nakon utakmice ne pita ništa o taktici ili detaljima, sve se svodi na pobjede ili poraze. Nisam moralist, ali moramo se početi preispitivati. Nije normalno što se ovdje događa, kazao je Kovač.

Vidno iznervirani hrvatski stručnjak nakon najvažnije pobjede u sezoni nije izgledao nimalo sretno što je trener:

- Ako pobijediš, nisi učinio ništa posebno. Ako izgubiš, sve si učinio pogrešno, opisao je Kovač kako trenere tretiraju mediji.

- Svi smo mi ljudi i svatko bi se trebao povoditi za onom izrekom: Ne čini drugima ono što ne želiš da drugi čine tebi, naglasio je Kovač.

Reakcije hrvatskog trenera mogu se razumijeti budući da je Kovač postao jedan od najžešće kritiziranih trenera u novijoj povijesti Bayerna.

Dojam je da neće dugo uživati velikoj pobjedi!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.