Nenad Bjelica priznao da je momčad Nike Kovača bila bolja

Nedjelja, 11. veljače 2024. 12:19 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica priznao da je momčad Nike Kovača bila bolja

Nenad Bjelica vratio se nakon suspenzije na klupu Union Berlina u pobjedi (1:0) protiv Wolfsburga:

- Na tribinama si nemoćan. Danas sam se mogao vratiti na posao, tamo gdje se najugodnije osjećam. Uz liniju terena možeš sudjelovati u utakmici. Ovo je bilo jako emotivno za mene jer smo osvojili tri boda nakon velike borbe. Wolfsburg je bio bolja i nešto svježija momčad. Vidjelo se da smo imali osam igrača koji su se u srijedu iscrpili protiv Mainza. Zbog toga je jedini način da dođemo do pobjede bilo kroz prekide, uz borbu i zajedništvo. Moji igrači su danas to napravili, ali ako pogledate šanse, rezultat je mogao biti drukčiji, kazao je Bjelica nkon pobjede protiv Nike Kovača:

- Mi smo dominirali, bili smo bolji. Mogli smo i pobijediti. Imali smo u prvom dijelu dobre šanse. Dominirali smo 90 minuta, a sada smo gubitnici i nitko ne shvaća zašto. Ovo je nogomet, ovo je užasno i okrutno. Nagradit ćemo se, samo je pitanje kada. Moramo vjerovati. Ovo je za mene bila velika pogreška suca. Obojica su išla u skok, ali samo je Jenz igrao loptom i sada ima slomljen nos. Nisam siguran da mu ga je slomila lopta, kazao je Kovač.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.