Mario Mandžukić mogao bi karijeru nastaviti na Otoku, Chelsea zainteresiran za hrvatskog napadača

Ponedjeljak, 05. svibnja 2014. 21:11 Napisao/la  SC

Nezadovoljstvo tretmanom od strane Pepa Guardiole u Bayernu budno prati Jose Mourinho. Treba mu prava 'devetka', a Torres, Eto'o i Demba Ba su na izlaznim vratima Stamford Bridgea.

U europskim medijima krenula je priča o novom klubu Marija Mandžukića. Nezadovoljan je čini se, tretmanom Pepa Guardiole u Bayernu u posljednje vrijeme. Posljednji ligaški susret u Hamburgu protiv domaćeg HSV-a hrvatski je reprezentativni napadač odgledao s klupe, a za to vrijeme igrali su Thomas Muller i njegova alternativa u drugom poluvremenu, Claudio Pizarro. Iako se Mandžukić nije previše naigrao pored stopera madridskog Reala u oba ogleda poluzavršnice Lige prvaka, dojam je da ne zaslužuje ovakav tretman u trenucima kada u posljednjim kolima može osigurati ulogu najboljeg strijelca Bundeslige, koju i drži kroz veći dio sezone.

No, sve to budno prati Jose Mourinho. Njegovoj momčadi potreban je klasni napadač, prava 'devetka'. Fernanda Torresa seli se natrag u Atletico, Demba Ba i Samuel Eto'o na izlaznim su vratima Stamford Bridgea, a na toj se adresi već neko vrijeme uz Mandžukića spominje i Diego Costa. Roman Abramovič je za usluge obojice spreman istresti  šezdeset milijuna eura. Mandžukićevo nezadovoljstvo u momčadi aktualnog europskog prvaka moglo bi dogodine, ostane li u momčadi postati još veće budući da na Alianz Arenu golove dolazi zabijati i Robert Lewandowski iz rdortmundske Borussije.

Vijesti i nisu baš najbolje, kada je riječ o hrvatskom reprezentativnom napadaču uoči Svjetskog prvenstva, na kojem neće moći nastupiti u otvaranju s Brazilom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.