Lovro Majer postao drugi najskuplji igrač u povijesti Wolfsburga, pogledajte kako je predstavljen

Srijeda, 16. kolovoza 2023. 13:03 Napisao/la  SC

Njemački bundesligaš ispunio želju trenera Nike Kovača, bivši izbornik hrvatske reprezentacije doveo  bivšega veznjaka Rennesa

Lovro Majer
Lovro Majer Foto: FCWolfsburg

Lovro Majer službeno je postao igrač Wolfsburga.

Njemački bundesligaš ispunio je želju trenera Nike Kovača, bivši izbornik hrvatske reprezentacije doveo je aktualnog hrvatskog reprezentativca iz Rennesa.

- Jako sam sretan što sam došao u Wolfsburg i Bundesligu, veselim se radu s novim suigračima i trenerskom ekipom koju predvodi Niko Kovač. Želim dati svoj doprinos u ostvarenju klupskih ciljeva, rekao je Majer za službenu klupsku stranicu.

- Nije tajna da smo Lovru dugo imali na listi želja. On je kreativan, tehnički vješt igrač koji je dokazao svoje kvalitete u Francuskoj u prethodne dvije godine. Također, ima međunarodno iskustvo s Rennesom u Europskoj ligi i zagrebačkim Dinamom u Ligi prvaka. S Lovrom ćemo u budućnosti biti još fleksibilniji u veznom redu, jer ga se može koristiti na sredini terena, ali također ima svoje prednosti na krilu,kaže sportski direktor Wolfsburga Sebastian Schindzielorz.

Wolfsburg je Rennesu platio 30 mil. eura odštete čime je Majer postao drugi najskuplji igrač u povijesti njemačkog kluba, Wolfsburg je Schalkeu za Juliana Draxlera platio 43 mil. eura.

Njemački klub potrudio se predstaviti Majera na poseban način što možete vidjeti  OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.