Leroy Sane službeno postao igrač Bayerna, trenera poznaje iz U-21 reprezentacije

Petak, 03. srpnja 2020. 16:48 Napisao/la  SC
Leroy Sane
Leroy Sane

Leroy Sane službeno je postao igrač Bayerna.

Sane dolazi u Munchen iz Manchestera, bavarski klub će Manchester Cityju za njemačkog reprezentativca platiti 50 mil. eura.

Inače, Sane je bio blizu Bayerna početkom prošle sezone, kada je teška ozljeda stopirala pregovore.

Dugo se Sane oporavljao, počeo je igrati tek u nastavku sezone, ali je daleko od optimalne forme.

Sane je potpisao ugovor s Bayernom do 2025. godine.

- Čestitam Hasanu Salihamidžiću na obavljenom transferu, Sane je izvanredan nogometaš koji je dokazao svoju kvalitetu zadnjih sezona, posebice u dresu reprezentacije, kazao je predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

- Poznajem trenera Hansija Flicka iz U-21 reprezentacije, imali smo jako dobre odnose. Želim osvojiti što više trofeja s Bayernom, Liga prvaka je prioritet, kazao je 24-godišnji Sane, koji je dobio dres s brojem 10.

Nije se htio slikati s dresom broj 10 na predstavljaju zbog poštovanja prema Philippeu Coutinhu, koji će dres s brojem 10 formalno nositi do kraja sezone iako vjerojatno neće igrati.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.