Kovač i Rummenigge jasno poručili Lewandowskom da ne ide nigdje iz Bayerna

Utorak, 31. srpnja 2018. 20:13 Napisao/la  SC
Robert Lewandowski sanja Real Madrid
Robert Lewandowski sanja Real Madrid

 

Robert Lewandowski i dalje inzistira na odlasku iz Bayerna u Real Madrid, a trener Niko Kovač i čelnik Karl-Heinz Rummenigge ponavljaju isto:

- Jedna je stvar što Lewandowski želi, a druga što ćemo mi napraviti. Mi smo Bayern! Imamo top napadača i sigurno nećemo nikome dopustiti da nam govori: Morate to ovako napraviti, rekao je Kovač.

- S Robertom želimo poslati jasan znak svima u klubu, ali i izvan kluba: Bayern je potpuno drugačiji od ostalih klubova koji pokleknu čim se pojave određene cifre. Želimo da svima bude jasno: Bayernova vrata ostaju zatvorena. Potpuno smo zadovoljni s Robertom i na toj poziciji na svijetu postoji samo nekoliko igrača koji se mogu uspoređivati s njim. Nemamo ga namjeru prodati i nije važno hoće li netko ponuditi 100 ili 150 milijuna eura. Kvalitetni igrači koje imamo ostaju s nama, tvrdi Rummenigge.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.