Karl-Heinz Rummenigge konačno izravno odredio sudbinu Nike Kovača

Petak, 24. svibnja 2019. 19:35 Napisao/la  SC
Niko Kovač
Niko Kovač

 

Karl-Heinz Rummenigge konačno je izravno odgvorio na pitanje o sudbini Nike Kovača:

- Nikada nije bilo u pitanju hoće li Kovač biti naš trener sljedeće sezone. Kovač ima ugovor do 2021. godine i nitko nije dovodio u pitanje njegov ostanak. Namjerno sam želio polarizirati mišljenja nakon pobjede protiv Borussije. Znao sam da ne smijemo popustiti, jer inače bi nam se smijala cijela Njemačka, rekao je izvršni direktor Bayerna i naglasio da ishod finala kupa neće utjecati na odluku:

- Bilo bi ludo donijeti takvu odluku na temelju jedne utakmice. Mislim da je definitivno uspjeh osvojiti bundesligaški naslov u prvoj sezoni u Bayernu. On je mlad i relativno neiskusan trener, kaže Rummenigge.

Njemački mediji često su isticali da se Rummenigge i predsjednik Uli Hoeness ne slažu oko statusa trenera:

- Dobra stvar mog odnosa s Ulijem je da ponekad imamo različita mišljenja, ali nismo imali različita mišljenja o treneru, kazao je Rummenigge.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.