Jupp Heynckes službeno u Bayernu, nakon četiri godine vratio se trofejni trener

Ponedjeljak, 09. listopada 2017. 19:19 Napisao/la  SC
Rummenigge, Heynckes   i Hoeness
Rummenigge, Heynckes i Hoeness


 Jupp Heynckes  službeno se vratio u Bayern!
 
  U Bayern se vratio četvrti put, ovog puta četiri godine nakon što se umirovio poslije osvajanje  trostruke krune (prvenstvo, kup i Liga prvaka).
 
    Heynckes nije otišao samo kao pobjednik nego kao trener koji je igru Bayerna doveo do savršenstva, četiri godine kasnije u igri njegova Bayerna današnji treneri još uvijek traže uzore.
 
 - Zahvalan sam Bayernu, jer je ovaj klub zaslužan za početak moje trenerske karijere. Upravo ta činjenica je bila razlog moje odluke da ponovno preuzmem klub. Iako smo u teškoj situaciji, siguran sam da će momčad uskoro pokazati svoju drugu stranu. Moj posao je da formiram momčad koji može promijeniti stvari. Imam jasan plan i znam kako ću ga ispuniti. Veoma je važno da igrači vrate samopouzdanje i vjeru u njihove mogućnosti, naša ih momčad ima. Moramo početi pokazivati kvalitetu, stati kao momčad na terenu. Znam kako nogomet funkcionira, gledao sam mnogo utakmica, ne samo Bundeslige, već Real, Barcelonu, Juventus i vidio mnogo zanimljivih taktičkih stvari, kazao je 72-godišnji Heynckes.
 
- Neki ljudi se osjećaju stari sa 45 godina, drugi su mladi sa 75. Tako i ja sebe vidim,  prokomentirao je Heynckes svoje psihotjelesno stanje.

- Već nakon utakmice u Parizu razmišljali smo o Heynckesu kao najboljoj opciji. Sretan sam da se moj najbolji prijatelj vratio, rekao je prvi čovjek Bayerna Uli Hoeness i otkrio da o novom treneru neće biti govora ove godine.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.