Jupp Heynckes odbio ponudu PSG-a da postane najbolje plaćeni trener na svijetu

Srijeda, 14. kolovoza 2013. 18:47 Napisao/la  SC

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi ponudio je Heynckesuplaću od 24 mil. eura godišnje

Jupp Heynckes (68) odbio je ponudu PSG-a vrijednu 24 mil. eura godišnje! Prema pisanju Spotbilda, predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi ponudio je Heynckesu plaću od koje se normalnom čovjeku zavrti u glavi, ali se njemački veteran zahvalio na ponudi. Trener PSG-a postao je Laurent Blanc. Da je Heynckes pristao postao bi najbolje plaćeni trener na svijetu.

 

Heynckes je prošle sezone na klupi Bayerna osvojio sve što je bilo moguće, što je uspjeh koji će Pep Guardiola teško ponoviti. Nakon trijumfalne sezone Heynckes je odlučio otići u mirovinu iako je imao ponude nekoliko najvećih klubova svijetu.

Svih osim Bayerna, koji je Guardiolu angažirao odmah iza Nove godine, kada nitko nije mogao pretpostaviti da će Heynckes postati jedan od najuspješnijih trenera Bayerna svih vremena

 


Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.