Jude Bellingham zaprepastio njemačku javnost izjavom nakon derbija

Nedjelja, 05. prosinca 2021. 16:25 Napisao/la  SC

Bellingham je otišao predaleko! Ne sjećam se da je itko rekao ovako nešto. Ne znam uopće kako je mogao izjaviti tako nešto, kaže Oliver Kahn

Jude Bellingham
Jude Bellingham

Bayern je pobijedio (3:2) Bousssiju u Dortmundu, Robert Lewandowski odlučujući pogodak u najvećem derbiju postigao je iz kaznenog udarca u 77. minuti.

Pozornost njemačkih medija nakon utakmice pridobio je mladi engleski nogometaš u dresu Borussije, Jude Bellingham zaprepastio je njemačku javnost kada je nakon utakmice izjavio sljedeće:

- Ako najveću utakmicu njemačkog nogometa povjerite sucu koji je ranije namještao utakmice, jasno je što možete očekivati, kazao je 18-godišnji napadač.

Bellingham je rekao da za njega kazneni udarac, koji je skrivio Hummles nije postojao iako lopta udarila u ruku stopera Borussije.

Kontrolor suđenja već je najavio tužbu protiv Bellinghama zbog klevete i narušavanja ugleda, prvi čovjek Bayerna Oliver Kahn kazao je sljedeće:

- Bellingham je otišao predaleko! Ne sjećam se da je itko rekao ovako nešto. Ne znam uopće kako je mogao izjaviti tako nešto, istaknuo je Kahn.

Bayern je nakon pobjede u Dortmundu pobjegao Borussiji na četiri boda razlike.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.