Ivica Olić produljio ugovor, hrvatski reprezentativac ostaje još dvije godine u Wolfsburgu

Četvrtak, 24. travnja 2014. 20:42 Napisao/la  SC

Sada mogu nastaviti s guštom igrati za ovaj klub gdje se osjećam kao u jednoj velikoj obitelji, rekao je Olić

Ivica Olić potpisao je novi ugovor s Wolfsburgom! Iskusni hrvatski reprezentativac u 34. godini nastavlja karijeru u bundesligašu s kojim se namjeravao rastati prije nego što je sportski direktor Klaus Allofs iznio na stol ponudu koja se ne odbija. Olić iduće dvije sezone ostaje u Wolfsburgu, iako je najavljivao odlazak u Premierligu:


- Izuzetno sam sretan što sam definirao svoju blisku budućnost. Sada mogu nastaviti s guštom igrati za ovaj klub gdje se osjećam kao u jednoj velikoj obitelji. Stvarno sam sretan što ostajem.  Naša je želja na pravi način završiti ovu sjajnu sezonu i tako dočekati Europu u pravom raspoloženju. Ponavljam, baš je dobro što ostajem, jer i mojoj obitelji je ovdje savršeno, rekao je Olić.

Wolfsburg ima šansu plasirati se u Ligu prvaka iduće sezone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.