KRAJ TRAKAVICE

Ivan Perišić službeno postao igrač Intera

Nedjelja, 30. kolovoza 2015. 23:16 Napisao/la  SC

Wolfsburg u svega nekoliko sati izgubio dva važna igrača, jer je  prodan i Kevin De Bruyne u Manchester City

Ivan Perišić je od nedjelje novi igrač Intera! Sapunica je završila, a transfer je objavio Wolfsburg na službenoj stranici.

- Imao sam uspješno razdoblje ovdje, ali veselim se novim izazovima. Hvala klubu što mi je omogućio odlazak u Italiju, želim Wolfsburgu sve najbolje, izjavio je hrvatski reprezentativac za web-stranicu Wolfsburga.

Klubovi nisu otkrili o kolikoj svoti na ime odštete se radi, ali pretpostavlja se da je riječ o dvadeset milijuna eura, čime bi Perišićev postao šesti najveći hrvatski transfer.

Ivana Perišića će u Interu čekati još jedan hrvatski nogometaš, Marcelo Brozović, ali i borba s nerazzurrima za bolje dane, dok bi s vukovima igrao Ligu prvaka. Nakon Roeselarea, Club Bruggea, Borussije Dortmund i Wolfsburga, Inter će mu biti peti klub u karijeri u kojem je igrao.

Wolfsburg je tako u svega nekoliko sati izgubio dva vrlo važna igrača jer je još ranije prodan Kevin De Bruyne u Manchester City.

- Situacija oko Perišića se drastično promijenila u kratkom razdoblju pa smo mogli povući potez dobar za sve strane, rekao je sportski direktor Klaus Allofs.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.