Igrač koji je Bayernu donio titulu prvaka šokiran otkazom Hasanu Salihamidžiću

Nedjelja, 28. svibnja 2023. 11:14 Napisao/la  SC
Jamal Musiala
Jamal Musiala

Budući da Bayern spada među najveće klubove na svijetu zbog rezultata i kultnog statusa, tajming odluke o smjeni Olivera Kahna i Hasana Salihamidžića šokirala je javnost.

Dvojica bivših čelnika smijenjeni su dok su na terenu slavili titulu prvaka nakon pobjede u Kolnu, nevjerojatan potez najviše je šokirao njih dvojicu:

- Naravno da sam želio nastaviti raditi, bio sam odlučan ponovo osvojiti Ligu prvaka s ovom ekipom. Ova momčad je stvarno dobra. Dobri su karakteri, dobri mladi igrači, dobra kombinacija mladosti i iskustva. Ali, naravno, prihvaćam odluku kluba, klub je iznad svih, navijačima i svima želim jedinstvo i zajednički uspjeh, kazao je Brazzo Salihamidžić.

Bivši bh-reprezentativac u šest godina kao sportski direktor osvojio je šest prvenstava i jednu Ligu prvaka.

Odluka je šokirala svlačionicu, oglasio se igrač koji je pogotkom u Kolnu donio titulu prvaka:

- Brazzo me doveo u Bayern. Veoma sam mu zahvalan na svemu i mislim da je baš šteta što napušta klub, rekao je Jamal Musiala.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.