Fredi Bobic: Ne vidim da bi Kovača nešto moglo spriječiti da duže ostane u Frankfurtu

Petak, 09. rujna 2016. 17:49 Napisao/la  SC

Fredi Bobic postao sportski direktor Eintrachta

Fredi Bobic novi je sportski direktor Eintrachta. Bivši njemački reprezentativac karijeru je završio u dresu Rijeke s kojom se kao sportski direktor Stuttgarta sreo u pretkolu Europske lige. Utakmice protiv Rijeke neće pamtiti po dobru...

- Imao sam još dvije zanimljive ponude, ali htio sam pravi izazov, koji sam na kraju i prihvatio. Neću govoriti javno o ciljevima, no tijekom godina sve je moguće. Samo moramo glave staviti zajedno, kaže Bobic koji je postao šef Niku Kovaču:


- Lako bi se moglo dogoditi da ga netko drugi vrlo brzo poželi. No, ovo mu je prvo iskustvo u Bundesligi. Tako dugo dok Kovač ovo želi, ne vidim da bi ga nešto moglo spriječiti da ostane ovdje poduže, kaže Bobic.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.