ČEMU FRKA?! Bruno Labbadia: Testirani smo šest puta, zadnji put dan prije utakmice!

Nedjelja, 17. svibnja 2020. 10:28 Napisao/la  SC

Njemačka javnost osudila Derdycka Boyata. koji je poljubio Marka Grujića tijekom slavlja pogotka Herthe protiv Hoffenheima

ČEMU FRKA?! Bruno Labbadia: Testirani smo šest puta, zadnji put  dan prije utakmice!

Trener Herthe Bruno Labbadia reagirao je nakon što je većina njemačke javnosti osudila Derdycka Boyata. koji je poljubio Marka Grujića u slavlju pogotka Herthe.

U njemačkim medijima počelo se spekulirati da će Boyat i Grujić biti kažnjeni zato što nisu poštivali odrebu da moraju paziti na razmak:

- To je preporuka, pa nema kazne. Nadam se da će gledatelji to razumjeti, dobili smo upute da držimo distancu. Testirani smo šest puta, negativni smo bili svih šest puta, zadnji put su nas testirali dan prije utakmice. Emocija je dio nogometa, inače uopće nema smisla igrati, rekao je Labbadia.

Inače, Hertha je u gostima pobijedila (3:0) Hoffenheim bez ozlijeđenog Andreja Kramarića.

Tijekom subotnjih utakmica 26. kola večina igrača pridržavala se uputa, nije bilo zajedničkih proslava pogodaka pred praznim tribinama.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.