NJEMAČKO PRVENSTVO

Kramarić strijelac u prvoj pobjedi Hoffenheima

Nedjelja, 25. rujna 2016. 18:07 Napisao/la  SC

 Alen Halilović ostao bez trenera Bruna Labbadije

U 5. kola Bundeslige Hoffenheim je na domaćem terenu svladao Schalke s 2-1, a hrvatski napadač Andrej Kramarić opet se u upisao u strijelce.

Tako je Hoffenheim, nakon četiri remija, upisao prvu pobjedu ove sezone, dok je Schalke ostao na dnu prvenstvene ljestvice i jedina je momčad bez bodova nakon pet kola.

Schalke je poveo golom Choupo-Motinga u 4. minuti, a izjednačenje Hoffenheimu donio je Andrej Kramarić u 17. minuti.

Za pobjedu domačina zabio je Lukas Rupp u 41. minuti.

Još je tri puta Kramarić zaprijetio vratima Schalkea, u 8., 44. i 60. minuti, ali sva tri puta lopta je otišla iznad grede.

U prošlom kolu Kramarić je bio strijelac za remi 1-1 na gostovanju kod Darmstadta.

Čovjek koji je Ivicu Olića poslao u bundesligašku mirovinu i koji je Alenu Haliloviću dao samo sat vremena ove sezone uvevši ga četiri puta s klupe u pet kola odlazi iz HSV-a.

Čelnici HSV-a u nedjelju su odlučili smijeniti trenera Bruna Labbadiju i njegove pomoćnike Eddyja Soezera i Bernharda Traresa, nakon što je klub iz Hamburga u subotu poražen od Bayerna s 1-0, što je bio četvrti uzastopni poraz u novoj bundesligaškoj sezoni.

Njegov nasljednik trebao bi biti poznat početkom narednog tjedna.
 
Utakmica 5. kola Hoffenheim - Schalke 04 2:1 (Kramarić 17, Rupp 41/Choupo-Moting 4)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.